Vi tilbyder alt inden for industri-, landbrugs- og privatbyggeri

Vi klarer alle opgaver inden for branchen

​Vi har stor erfaring indenfor industri-, landbrugs- og privatbyggeri og har i årene medvirket til mange byggeopgaver her på egnen samt større projekter rundt om i landet og kan via tæt samarbejde med entrepreniør/murerfirma tilbyde en unik totalløsning.

Derved minimerer vi ikke bare byggeriets udførelses tid, fordi vi via vores tætte samarbejde er i stand til at koordinere de forskellige tømreropgaver perfekt - vi sparer også vore kunder for en masse besvær, når de kun skal konferere med en samarbejdspartner om projektet.​

Og vi minimerer produktionsomkostningerne, fordi vi ved et sådant samarbejde overflødiggør unødigt administrativt arbejde. Efter enhver opførelse står vi naturligvis til rådighed for efterfølgende vedligeholdelse - eller for yderlige byggeprojekter.

Vi har mange faste kunder, som gennem en årrække har benyttet os til forskelligartede byggeopgaver - både 4 og 5 gange.

Hos Oddense Tømrerfirma A/S favner vi bredt - vi er fleksible og kan forestå alle former for byggeprojekter - alt lige fra den mindste tilbygning til store industrihaller og stalde samt opgaver som f.eks. udskiftning af vinduer/døre og køkkener - vedligeholdelse klarer vi også.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for at få ordnet noget tømrerarbejde? Så tøv ikke med at kontakte os nu. Udfyld formularen nedenunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

​Oddense Tømrerfirma A/S​

CVR: 71179117​

​Adresse

​​Frammerslevvej 15, Oddense

7860 Spøttrup

Kontakt

E-mail: henrik@oddense.dk

Telefon: 24 25 68 87